İstanbul Modern 24 Kasım'da öğretmenlere ücretsiz olacak

Öğretmenler Günü’nde tüm öğretmenler, İstanbul Modern Sanat Müzesi'ni ücretsiz ziyaret edip, sergi gezebilecek.

Türkiye’nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern’i Beyoğlu’ndaki geçici mekânı 24 Kasım Çarşamba günü tüm öğretmenlere ücretsiz olacak. Öğretmenler bu özel günde müzenin koleksiyon, Etkileşimler ve Uluslararası Sanatçı Filmleri sergisini gezebiliyor.


İSTANBUL MODERN'DEKİ SERGİLER HAKKINDA

İstanbul Modern’in müze koleksiyonunu oluşturan üç önemli yönelimi bir araya getirdiği koleksiyon sergisi müzenin iki katında yer alıyor. Sergide farklı kuşaklardan 30 sanatçı ve 2 sanatçı ikilisinin 40 yapıtı sergileniyor.

İstanbul Modern 24 Kasım'da öğretmenlere ücretsiz olacak

İstanbul Modern’in koleksiyonundan oluşturduğu “Etkileşimler” adlı süreli sergisi ise sanatçıların yapıtlarıyla atıfta bulunduğu ve ilham aldığı plastik sanatlar, mimari, edebiyat, müzik ve sinema alanından çeşitli konu ve isimlere odaklanıyor.

İstanbul Modern 24 Kasım'da öğretmenlere ücretsiz olacak

Dünyanın farklı coğrafyalarından sanatçıların video, animasyon ve kısa filmlerinin yer aldığı Artists’ Film International (Uluslararası Sanatçı Filmleri) programı 14. yılında “Özen Göstermek” üzerine odaklanıyor.

 

İstanbul Modern 24 Kasım'da öğretmenlere ücretsiz olacak ile ilgili etiketler 24 Kasım İstanbul Modern Müze sanat öğretmenler günü istanbul modern sanat müzesi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.