İstanbul lise taban puanları 2020 yüzdelik dilimler boş kontenjanlar 20 Temmuz

İstanbul lise taban puanları 2020! LGS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla İstanbul'daki tüm liselerin taban puanları ve yüzdelik dilimleri haberimizde olacak.

2020 LGS sınavı sonuçlarının 16 Temmuz tarihinde açıklanmasından sonra öğrenciler İstanbul'daki liselerin taban puanlarını öğrenmeye çalışacak. 2020 İstanbul lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri haberimizde olacak.

MEB tarafından 16 Temmuz'da LGS sınav sonuçlarının açıklanması ile İstanbul lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri en çok araştırılan konular arasında yer aldı. İstanbul liseleri taban puanları ve yüzdelik dilimleri hakkında tüm detaylar gündem de ilk sırada.

2020 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2020 LGS sınav sonuçları MEB tarafından 16 Temmuz Çarşamba gününde açıklanacak.

2020 İSTANBUL LİSE TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

2020 İstanbul liseleri taban puanları ve yüzdelik dilimleri, tercih kılavuzunun açıklanması ile belli olacak.

LİSE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul lise taban puanları 2020 yüzdelik dilimler boş kontenjanlar 20 Temmuz ile ilgili etiketler LGS LGS 2020 İstanbul lise taban puanları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.