İstanbul konserini iptal ettiğini duyurdu... Bülent Ersoy'un açıklamasını görenler anlamakta güçlük çekti

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 9 Ekim'de Kuruçeşme Açıkhava'da vereceği konserini iptal ettiğini açıkladı. Yapımcı Polat Yağcı ile anlaşamadığı için iptal olan konserini Osmanlıca kelimeler kullanarak açıklayan Bülent Ersoy'un kullandığı dil sosyal medyayı salladı. Diva'nın açıklaması karşısında kafası karışanlar da oldu, 'kısacası konserini iptal etmiş' yorumunda bulunanlar da.

Konser maratonuna hız kesmeden farklı şehirlerde devam eden Bülent Ersoy, 9 Ekim tarihinde Kuruçeşme Açıkhava'da sevenleriyle buluşacaktı ancak konsere sayılı günler kala sahnesini iptal ettiğini açıkladı. Yapımcı Polat Yağcı ile anlaşamayan Bülent Ersoy, konser iptalini Osmanlıca kelimelere kullanarak Instagram hesabı üzerinden duyurdu.

AÇIKLAMASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Ersoy konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Pek muhterem takipçilerim ve saygıdeğer sanatsever velinimetin dinleyicilerim... 9 Ekim tarihindeki sayın Polat Yağcı beyefendinin emr-ü iradelerinde gerçekleşecek olan konserimi sayın Yağcı ile aramdaki gerçekleşen bazı olumsuz diskosyonlarımız gereği tek taraflı şahsım olarak icra-i faaliyet edecek olduğum bu konserimi iptal ettiğimi zaat-ı şahanelerinizle paylaşmayı lüzumlu gördüm" ifadelerini kullandı. Ersoy'un açıklamasını gören kullanıcılar yazanları anlamakta güçlük çekti.

bülent ersoy

Bülent Ersoy'un açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı, Diva'nın Osmanlıca kelimeler kullanmasına dikkat çekti. Açıklamayı anlayamadıklarını belirten kullanıcılar, "Okumakta zorlandım", "lütfen biri tercüme etsin" yorumunu yaptı.

 

İstanbul konserini iptal ettiğini duyurdu... Bülent Ersoy'un açıklamasını görenler anlamakta güçlük çekti ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Konser Sosyal Medya polat yağcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.