Eşini öldürdüğü iddia edilen yaşlı adam intihar etti

İstanbul'un Kartal ilçesinde 4. kattaki evinin penceresinden atlayan şahıs yaşamını yitirdi. Eve giren polis ekipleri, intihar eden kişinin eşini evde ölü buldu.

Kartal'daki olay saat 11.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Leman Sokak'ta meydana geldi.

Sokakta hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Lokman Of (75)'un hayatını kaybettiğini belirledi.

EŞİ DE ÖLÜ BULUNDU

Polis ekipleri sokağa güvenlik şeridi çekerek çalışma başlattı. Görgü tanıklarının yaşlı adamın 4. kattaki dairesinden aşağıya atlayarak intihar ettiği söylemesi üzerine ekipler daireye girerek inceleme yapmak istedi. Kapının kilitli olması üzerine çilingir yardımıyla dairenin kapısı açıldı. Ekipler intihar eden kişinin eşi Zekiye Of'un da evde cesedini buldu.

BUNALIM İDDİASI

Bir komşusu, "Çilingir ve girdiğinde her taraf kanmış. Eşi de ölmüş. Herhalde bunalıma girmiş eşini öldürdükten sonra intihar etmiş" diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

(DHA)

Eşini öldürdüğü iddia edilen yaşlı adam intihar etti

Eşini öldürdüğü iddia edilen yaşlı adam intihar etti ile ilgili etiketler Kartal İstanbul intihar ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.