Kapalıçarşı ikinci kez dezenfekte edildi

İstanbul'un tarihi mekanlarından ve en çok turist konuk eden yerlerinden olan Kapalıçarşı'da koronavirüs salgını önlemleri kapsamında ikinci kez dezenfeksiyon işlemi yapıldı. Tarihi çarşının her köşesi ilaçlanırken, isteyenlerin rahatça alışveriş için gelebilecekleri aktarıldı.

Türkiye'de geçtiğimiz hafta koronavirüs vakalarının tespit edilmesinden sonra önlemler artırıldı.

KAPALIÇARŞI İKİNCİ KEZ DEZENFEKTE EDİLDİ

Bu kapsamda İstanbul'da turistlerin uğrak noktalarından biri olan Tarihi Kapalıçarşı ikinci kez dezenfekte edildi.

Özel kıyafetler giyen görevlilerin yaptığı çalışmada çarşının her köşesi ilaçlandı. İnsanların temas ettiği tarihi sütunlar, dükkanların camları ile birlikte zemin de dezenfekte edildi.

"BURASI ÇOK GÜVENLİ"

Kapalıçarşı'ya Teknik Danışmanlık yapan Suat Çiftçi çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çiftçi, "Şu an Kapalıçarşı'da hijyen ile alakalı bir çalışma yapıyoruz. Kapalıçarşı için hazırlattığımız özel bir solüsyon ile Kapalıçarşı'nın mevcut virüs ile alakalı bir dezenfekte çalışması yapıyoruz. Bu çalışmayı her hafta çarşamba akşamları yapıyoruz. Sabahları ayrıyeten aynı solüsyonlar ile zemin temizliğini yapıyoruz. Şu an Kapalıçarşı ile ilgili gerçeği yansıtmayan söylentiler var. Burası çok güvenli. Burası ile ilgili bir sıkıntımız yok." dedi.

(DHA)

Kapalıçarşı ikinci kez dezenfekte edildi

Kapalıçarşı ikinci kez dezenfekte edildi - Resim : 2

Kapalıçarşı ikinci kez dezenfekte edildi ile ilgili etiketler Kapalıçarşı Koronavirüs Korona İstanbul Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.