İstanbul Kahve Festivali ne zaman, nerede yapılacak? İstanbul Kahve Festivali bilet fiyatları!

İstanbul’un kent kültürü ve eğlence yaşamı haritasında dopdolu içeriği ve yaratıcı bakış açısıyla yerini sağlamlaştıran ve kahve severleri bir araya getiren İstanbul Coffee Festival Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilecek. Peki, İstanbul Kahve Festivali ne zaman? İşte İstanbul Kahve Festivali bilet fiyatları! Detaylar haberimizde...

İstanbul Coffee Festival, iki yıl aradan sonra kahve severleri yeniden Küçükçiftlik Park'ta bir araya getirmeye hazırlanıyor. Festival 7. yılında nitelikli kahve etrafında markaları ve katılımcıları 7-8-9-10 Ekim tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta bir araya getirecek.

 İstanbul Kahve Festivali ne zaman, nerede yapılacak? İstanbul Kahve Festivali bilet fiyatları!

 Panellerden atölyelere, seminerlerden konserlere birçok farklı deneyim ve kahve sektörünün en cool yarışması Aeropress 2021, Türk Telekom Prime İstanbul Coffee Festival’i içerisinde gerçekleşecek.

İSTANBUL KAHVE FESTİVALİ BİLETLETİNİZİ BURAYA TIKLAYARAK SATIN ALABİLİRSİNİZ

İstanbul Kahve Festivali ne zaman, nerede yapılacak? İstanbul Kahve Festivali bilet fiyatları! - Resim : 2

KAHVE TUTKUNLARI BİR ARAYA GELECEK

Kahve tutkunları ile kahve sektörünün tüm bileşenlerinin yanında birbirinden güzel konserler, atölyeler ve konferanslar da Türk Telekom Prime İstanbul Coffee Festival’de yerini alacak.

İstanbul Kahve Festivali ne zaman, nerede yapılacak? İstanbul Kahve Festivali bilet fiyatları! - Resim : 3

Bu yıl davetliler kahvenin yanında müziğe de doyacak. Festivalde Feridun Düzağaç, Can Bonomo, Jabbar, Gökhan Türkmen, Burak Kut gibi tanınmış isimlerin yanı sıra yeni genç yeteneklerin vereceği her seans 4 konser, toplamda ise 32 konser düzenlenecek.

İstanbul Kahve Festivali ne zaman, nerede yapılacak? İstanbul Kahve Festivali bilet fiyatları! - Resim : 4

"PANDEMİ SEBEBİYLE BİLET SATIŞLARI SINIRLANDIRILDI"

Alper Sesli; “Festivalde bu yıl, tüm hijyen, sosyal mesafe, maske, aşı-PCR testi kontrollerini çok sıkı bir kontrol mekanizmasıyla gerçekleştireceğiz. Bu yıl pandemi nedeniyle kapasitemizi ciddi bir oranda düşürdük ve bilet satışlarımızı sınırlandırdık" dedi. 

İstanbul Kahve Festivali ne zaman, nerede yapılacak? İstanbul Kahve Festivali bilet fiyatları! ile ilgili etiketler İstanbul kahve kahve festivali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.