İstanbul ilk sahur, ilk iftar ne zaman? 2 Nisan Cumartesi İstanbul teravih namazı saati

İstanbul ilk sahur, ilk iftar ne zaman sorusuna yanıt aranıyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayı başlaması ile birlikte 2022 İstanbul Ramazan İmsakiyesi merak ediliyor. İşte, 2 Nisan 2022 Cumartes İstanbul teravih namazı saati…

İstanbul ilk sahur, ilk iftar ne zaman sorusu Müslüman alemi tarafından merak ediliyor. Ramazan ayında oruç ibadetlerini gerçekleştirecek olanlar ilk sahurun ardından ilk iftarları ile oruçlarını açıyor. Peki, İstanbul da ilk sahur, ilk iftar saat kaçta?

İstanbul ilk sahur, iftar ne zaman?

Ramazan ayı 2 Nisan 2022 tarihinde başlıyor. İlk sahur 1 Nisan'ı 2 Nisan'a bağlayan gece, İstanbul'da 2 Nisan tarihinde saat 05.12’de okunacak. İlk iftar ise 19.36’da, yatsı namazı da 20.58’de kılınacak.

İstanbul Ramazan İmsakiyesi 2022

İstanbul ilk sahur, ilk iftar ne zaman? 2 Nisan Cumartesi İstanbul teravih namazı saati

 

 

İstanbul ilk sahur, ilk iftar ne zaman? 2 Nisan Cumartesi İstanbul teravih namazı saati ile ilgili etiketler İstanbul iftar sahur teravih ramazan imsakiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.