İstanbul Havalimanı yolunda korkunç olay: Bir anda alev topuna döndü! Saniye saniye kamerada...

Kuzey Marmara otoyolunda İstanbul Havalimanı mevkiinde karton yüklü bir kamyonet alev alev yandı. Kısa bir süre içinde alev topuna dönen kamyonetin o anlarını başka sürücüler tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kuzey Marmara otoyolu Ankara istikameti İstanbul Havalimanı mevkiinde bu sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

ARAÇTAN GERİYE DEMİR YIĞINI KALDI

Kısa sürede kamyoneti alev topuna döndüren yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri bölgeye yönlendirildi.Ekiplerin müdahalesi sonucunda söndürülen araçtan geriye sadece demir yığını kaldı

 

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞLAR SANİYE SANİYE KAYDETTİ

. Aracın yanma anı ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi o sırada yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

 

İstanbul Havalimanı yolunda korkunç olay: Bir anda alev topuna döndü! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler İstanbul Havalimanı Yangın kamyonet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.