İstanbul Havalimanı uçuşlar iptal mi? 1 Aralık 2021 İstanbul'a uçuşlar iptal mi?

İstanbul Havalimanı uçuşlar iptal edildi mi son dakika… İstanbul'da yaşanan ve etkili olan şiddetli fırtına ve lodos, uçak seferlerini de etkiledi. Yolcular havalimanlarına gitmeden önce İstanbul’a uçuşlar iptal mi sorusuna yanıt aradı.

Şiddetli lodos ve fırtına tüm etkisiyle devam ederken okulların tatil ilan edildi. Başta İstanbul olmak üzere pek çok ilde şiddetli fırtına yaşamı olumsuz yönde etkilerken okulların ardından uçak seferlerinin de iptal edildiği kaydedildi.

İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş için alçalan uçaklar şiddetli rüzgar nedeniyle pisti pas geçerken uçak seferleri iptal mi oldu sorusuna vatandaşlar yanıt aradı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Misafirlerimizin güvenli ve konforlu seyahati için tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor." ifadelerine yer verdi.

1 Aralık 2021 Uçak Seferleri İptal Mi?

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada ”İstanbul'da yaşanan şiddetli rüzgar operasyonlarımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Misafirlerimizin güvenli ve konforlu seyahati için tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Seyahatinizin durumunu çağrı merkezimiz ya da web sitemiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz.” ifadelerine yer verdi.

 

İstanbul Havalimanı uçuşlar iptal mi? 1 Aralık 2021 İstanbul'a uçuşlar iptal mi? ile ilgili etiketler THY uçak sefer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.