Meteoroloji ve AFAD’dan sonra bir uyarı da İstanbul Valiliği’nden geldi! İstanbul’da yağış kuvvetli olacak

İstanbul hava durumu ile ilgili uyarılar peş peşe gelmeye devam ediyor. Meteoroloji ve AFAD’dan sonra İsatnbullulara bir uyarıda İstanbul Valiliği’nden geldi. Valilik, İstanbul’da yağışların yerel olarak kuvvetli olacağını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde..

İstanbul’da bugün kuvvetli yağışların etkili olacağı Meteoroloji tarafından sarı kodlu uyarı ile paylaşılmıştı. Ardından AFAD’dan da İstanbullu vatandaşlara sms ile uyarı mesajı gönderildi ve kuvvetli yağış olacağı hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

İSTANBUL VALİLİĞİ VATANDAŞLARI UYARDI

Meteoroloji ve AFAD'dan sonra İstanbul Valiliği de yağışlarla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valiliği, sabah saatlerinden itibaren İstanbul’da yerel olarak kuvvetli yağış olacağını açıkladı. Açıklamada ’ Yağışların etkisini bölgenin batısında akşam, kuzey ve doğu kesimlerinde gece kaybetmesi bekleniyor’’ denildi. Valilik, kuvvetli yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda vatandaşları uyardı.

Meteoroloji ve AFAD’dan sonra bir uyarı da İstanbul Valiliği’nden geldi! İstanbul’da yağış kuvvetli olacak

 

Meteoroloji ve AFAD’dan sonra bir uyarı da İstanbul Valiliği’nden geldi! İstanbul’da yağış kuvvetli olacak ile ilgili etiketler İstanbul Valiliği istanbul hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.