Meteoroloji’den sonra bir uyarı da AFAD’dan geldi! İstanbullular kuvvetli yağışa dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarısı sonrası AFAD’dan da İstanbullular için kuvvetli yağış uyarısı geldi. AFAD, İstanbul’da gün boyu sürecek yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Ayrıntılar haberimizde..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 31 Ağustos Çarşamba hava durumu verilerini sarı kodlu uyarıyla yayınladı. Ardından AFAD, İstanbullu vatandaşlara uyarı mesajı gönderdi. Vatandaşlara gönderilen mesajda, ‘’İstanbul’da gün boyu kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, yıldırım, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olun’’ ifadesi yer aldı.

Meteoroloji’den sonra bir uyarı da AFAD’dan geldi! İstanbullular kuvvetli yağışa dikkat!

İSTANBUL VALİLİĞİ VATANDAŞLARI UYARDI

Meteoroloji ve AFAD'dan sonra İstanbul Valiliği de yağışlarla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valiliği, sabah saatlerinden itibaren İstanbul’da yerel olarak kuvvetli yağış olacağını açıkladı. Açıklamada ’ Yağışların etkisini bölgenin batısında akşam, kuzey ve doğu kesimlerinde gece kaybetmesi bekleniyor’’ denildi. Valilik, kuvvetli yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda vatandaşları uyardı.

 

Meteoroloji’den sonra bir uyarı da AFAD’dan geldi! İstanbullular kuvvetli yağışa dikkat! - Resim : 2

 

Meteoroloji’den sonra bir uyarı da AFAD’dan geldi! İstanbullular kuvvetli yağışa dikkat! ile ilgili etiketler hava durumu AFAD istanbul hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.