İstanbul güne felaketle uyandı: Ümraniye’de bir depoda çıkan yangın elektrik direklerine sıçradı!

Ümraniye’de geri dönüşüm deposu olarak kullanılan alanda yangın çıktı. Meydana gelen yangında ortaya çıkan patlamalar, elektrik direklerine ve kablolarına sıçradı. Yangın anında çevrede bulunan Oğuz Aydın "Büyük ihtimal elektrik trafosundan çıktı. Daha önce de elektrik trafosundan çıkmıştı. Can kaybı yok sadece maddi zarar var." dedi.

Olay, saat 04.00 sıralarında Ümraniye Barlas sokakta geri dönüşüm deposu olarak kullanılan depoda meydana geldi.

Çevre sakinleri dumanları görüp fark etti. İddialara göre deponun bir bölümünde elektrik trafolarında başlayan yangın kısa sürede tüm depoya sıçradı. 

UZUN UĞRAŞLAR SONUCU KONTROL ALTINA ALINDI

Kısa sürede depoda bulunan tüm geri dönüşüm malzemelerine sirayet eden yangın büyüyerek alevlere büründü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ilk müdahaleyi yaparak çevre itfaiyelerden yardım istedi. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangın 1 saati aşkın sürede kontrol altına alınarak itfaiye ekiplerince soğutma işlemleri yapıldı.

İstanbul güne felaketle uyandı: Ümraniye’de bir depoda çıkan yangın elektrik direklerine sıçradı!

CAN KAYBI YOK, MADDİ HASAR VAR

Olay yerine gelen polis ekipleri asayişi sağlarken yangın hakkında araştırma başlattı.

Yangın anında çevrede bulunan Oğuz Aydın "Büyük ihtimal elektrik trafosundan çıktı. Daha önce de elektrik trafosundan çıkmıştı. Can kaybı yok sadece maddi zarar var. Çok şükür can kaybı yok. Çok şükür itfaiye ekipleri zamanında müdahale yaptı şu an kontrol altında" dedi.

İşte olay yerinde görüntüler...

İstanbul güne felaketle uyandı: Ümraniye’de bir depoda çıkan yangın elektrik direklerine sıçradı! - Resim : 2

İstanbul güne felaketle uyandı: Ümraniye’de bir depoda çıkan yangın elektrik direklerine sıçradı! - Resim : 3

İstanbul güne felaketle uyandı: Ümraniye’de bir depoda çıkan yangın elektrik direklerine sıçradı! ile ilgili etiketler Ümraniye Yangın Elektrik İstanbul direk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.