200 liralık dolandırıcılığa 20 katı tazminat cezası!

İstanbul Göztepe'de aracını park etmek isterken başka bir araca çarpan öğretim görevlisi verdiği hasarın karşılığını ödemek için aracın camına iletişim bilgilerini bıraktı. Aracın sahibi olmayan bir kişi tarafından 200 lira dolandırıldı. Dolandırıcı 200 liranın 20 katı tazminat cezasını ödemeyi kabul etti.

İstanbul Göztepe'de otomobilini park edeceği sırada başka otomobile çarpan öğretim görevlisi M.A., uçağını kaçırmamak için hasar verdiği aracın ön camına iletişim bilgileriyle 'Zararınızı karşılamak istiyorum. Beni arayın' yazılı not bıraktı. Hasarlı otomobil kendisine aitmiş gibi notu bırakan M.A.'yı arayan Selami K., 200 TL para istedi. Parayı gönderdikten sonra dolandırıldığını anlayan M.A.'nın şikayeti üzerine hakkında soruşturma açılan Selami K., uzlaştırma ile 4 bin TL tazminat ödemeyi kabul etti. Soruşturma takipsizlik kararıyla kapandı.

200 liralık dolandırıcılığa 20 katı tazminat cezası! ile ilgili etiketler İstanbul Kadıköy dolandırıcılık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.