Gözleri kararan bir grup, otomatik silahlarla husumetlilerini kurşun yağmuruna tuttu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir grup husumetlileri olduğu 3 kişiyi öldürmek için 2 otomobil ve 1 motosikletle bina önüne geldi. Otomatik silahlarla bina önünde oturan husumetlilerini kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunlar park halindeki otomobillere isabet etti. Kurşunların hedefi olan kişiler olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olay, Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi’nde saat 02.00 sırlarında meydana geldi. İddiaya göre, 2 otomobil 1 motosikletle gelen şüpheliler bina önünde oturan husumetlilerine otomatik silahlarla kurşunlamaya başladı. Kurşunlar park halindeki otomobillere isabet etti. Kurşunların hedefi olan 3 kişi güçlükle olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerini emniyet şeridi ile kapattı. Şüphelilerden bir tanesinin olay yerinden kaçarken düşürdüğü silaha polis ekipleri el koydu. Bir süre olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Gözleri kararan bir grup, otomatik silahlarla husumetlilerini kurşun yağmuruna tuttu

2 LÜKS OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Otomatik silahlarla husumetlilerini kurşunlayan şüphelilerin mermileri park halindeki otobüslere isabet etti. 34 FM 9681 plakalı lüks otomobil ise kullanılamaz hale gelirken, mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı.

Gözleri kararan bir grup, otomatik silahlarla husumetlilerini kurşun yağmuruna tuttu - Resim : 2

Gözleri kararan bir grup, otomatik silahlarla husumetlilerini kurşun yağmuruna tuttu - Resim : 3

Gözleri kararan bir grup, otomatik silahlarla husumetlilerini kurşun yağmuruna tuttu - Resim : 4

Gözleri kararan bir grup, otomatik silahlarla husumetlilerini kurşun yağmuruna tuttu - Resim : 5

Gözleri kararan bir grup, otomatik silahlarla husumetlilerini kurşun yağmuruna tuttu ile ilgili etiketler Gaziosmanpaşa silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.