Fatih'te can pazarı: Pencereye çıkıp yardım çığlığı attılar...

İstanbul'un Fatih ilçesinde 4 katlı bir binanın 3'üncü katında yangın çıktı. Yangında mahsur kalan biri bebek olmak üzere 5 kişiyi itfaiye kurtardı. Pencereye çıkıp yardım çığlığı atan vatandaşlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Nişanca Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binanın 3. katında saat 09.30'da henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

BİR ANDA DUMAN KAPLADI

Yangın nedeniyle daire ve binayı yoğun duman kapladı. Dışarı çıkamayan bazı bina sakinleri mahsur kaldı.

PENCEREDE CAN PAZARI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangının başladığı daire oturanlar pencerelere çıkarak kurtarılmayı bekledi. Büyük korku yaşayan ve zaman zaman çığlık atan vatandaşlar itfaiyenin merdiven aracıyla kurtarıldı.

İtfaiye ekiplerinin kurtardığı ve dumandan etkilenen bir anne ile bebeği tedbir amacıyla hastaneye götürüldü. Kurtarılan diğer 3 kişi ise ambulanslara alınarak tedavi edildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayı anlatan bir kişi, "Yangın en üst katın bir altında çıkıyor. İçeride kalanlar vardı. Onlarda da herhangi bir şey yok. Yaralı yok" diye konuştu.

(DHA)

Fatih'te can pazarı: Pencereye çıkıp yardım çığlığı attılar...

Fatih'te can pazarı: Pencereye çıkıp yardım çığlığı attılar... - Resim : 2

Fatih'te can pazarı: Pencereye çıkıp yardım çığlığı attılar... ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti yangın itfaiye Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.