İstanbul Esenyurt'ta cami bahçesinde büyük rezalet! Uygunsuz hareketlerde bulunan çift böyle kovuldu!

İstanbul Esenyurt'ta cami bahçesinde uygunsuz hareketlerde bulunan yabancı uyruklu iki kişiye görevliler müdahale etti. Yabancı çiftin cami bahçesindeki uygunsuz görüntüleri saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul Esenyurt'un Gökevler Mahallesi'ndeki bir caminin arka tarafındaki bankta oturan yabancı uyruklu çift, uygunsuz hareketlerde bulunmaya başladı. 

ERKEK BİR ANDA KADINA UYGUNSUZ HAREKETLERDE BULUNDU

O anlar, çevredeki binada oturan vatandaş tarafından görüntülendi. Söz konusu görüntülerde, çiftin ilk başlarda sohbet etmeye başladığı görülürken erkek bir anda kadına uygunsuz hareketlerde bulundu. 

İstanbul Esenyurt'ta cami bahçesinde büyük rezalet! Uygunsuz hareketlerde bulunan çift böyle kovuldu!

"AYIP YA... CAMİİ ORASI"

'Esenyurtsondakika' adlı sayfanın yayınladığı görüntülerde, o anları kayıt altına alan vatandaşIN 'Ayıp ya...Camii orası' diyerek tepki gösterdiği duyuluyor.

Videonun sonunda ise yabancı uyruklu kişiler görevliler tarafından uzaklaştırıldığı görülüyor. 

İstanbul Esenyurt'ta cami bahçesinde büyük rezalet! Uygunsuz hareketlerde bulunan çift böyle kovuldu! ile ilgili etiketler Esenyurt cami
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.