İstanbul ekmek fiyatı kaç TL oldu? İstanbul ilçe ilçe zamlı ekmek fiyatları!

İstanbul ekmek fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İstanbul’da ekmeğe zam geldi. Yeni tarife ışığında; İstanbul’da zamlı ekmek fiyatları yarın 16 Ekim Cuma gününden itibaren geçerli olacak. İşte, İstanbul ilçe ilçe zamlı ekmek fiyatları haberimizde…

İstanbul Fırıncılar Odası olan İTO’dan yapılan açıklamaya göre; yarından itibaren geçerli olmak üzere 200 gr. ekmeğim fiyatı İstanbul’da 1,75 TL’den satılacak. Eski fiyata göre; İstanbul’da ekmek 1,25 TL’den satılıyordu. Peki, İstanbul’da ekmek fiyatı kaç TL oldu?

Ekmek Fiyatına İlişkin Azami Fiyat Tarifesi Belirleme Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda İstanbul'da faaliyet gösteren tüm fırınlarda geçerli olacak yeni ekmek tarifesi, maliyet analizleri yapıldıktan sonra İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından resmen onaylandı.

İSTANBUL ZAMLI EKMEK FİYATLARI

İTO'da zam kararı yeni kabul edilse de İstanbul'da bazı ilçe ve semlerde zamlı tarifenin iki haftadır uygulandığı ortaya çıktı. 200 gram ekmeğin 1.50 TL’den satıldığı ilk ilçelerin Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa olduğu öğrenildi. Kadıköy, Beşiktaş ve Sarıyer’in tamamında, Üsküdar ve Maltepe’nin ise bir kısmında bir ekmek 2 TL’den satılıyor.

 

İstanbul ekmek fiyatı kaç TL oldu? İstanbul ilçe ilçe zamlı ekmek fiyatları! ile ilgili etiketler İstanbul ekmek zam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.