İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'nde gergin anlar

Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'nde gergin anlar yaşandı. Bir hasta yakını sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle görevlilere tepki gösterdi. O anları kayda alan SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ise güvenlik görevlilerinin tepkisiyle karşılaştı. Telefonu elinden alınan ve gazetecilik faaliyeti engellenmek istenen Yüksel, görevlilerden şikayetçi oldu.

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yakınına refakat eden bir kişi, yaşadığı probleme bağırarak tepki gösterdi.

O sırada hastanede bulunan ve vatandaşın tepkisini haberleştirmek isteyen SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, güvenlik görevlilerinin engellemesiyle karşılaştı.

HALKA HABER ULAŞTIRMA ÖZGÜRLÜĞÜ ELİNDEN ALINDI

Cep telefonu ile yaşananları kayda alan Yüksel, önce sözlü olarak uyarıldı. Gazeteci olduğunu belirten Yüksel'in halka haber ulaştırma özgürlüğü elinden alındı.

Güvenlik amiri Barıç Keçeci taradından telefonuna yaklaşık 20 dakika el konulan ve polis ekiplerinden telefonunu geri alan Yüksel, Keçeci'den şikayetçi oldu. 

 İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'nde gergin anlar

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'nde gergin anlar ile ilgili etiketler video İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi güvenlik görevlisi hasta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.