İstanbul dev hastaneye kavuşuyor!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yaşayan SSK'lıların büyük kısmına uzun yıllar hizmet veren Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakında birinci etabı ile yeniden hasta kabul etmeye başlayacak. Hastanedeki son durumu paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Siyami Ersek ve Haydarpaşa Numune hastanelerinin bir araya getirileceği sağlık kompleksi projesi hakkında bir toplantı yaptıklarını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yenilenen ve kapasitesi büyütülen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabının yakında hizmete gireceğini müjdeledi.

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, hastanedeki son hazırlıkları incelediklerini ifade etti.

Hastanenin yapısının deprem izolatörleri ile dayanıklı hale getirildiğinin altını çizen Koca, "Yüksek teknolojiye sahip hastanemizin birinci etabı, 758 yatağı, 27 ameliyathanesiyle yakında hizmete girecek." ifadesini kullandı.

İstanbul dev hastaneye kavuşuyor!

Bakan Koca ayrıca "Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenileme projeleri" konulu bir toplantı da gerçekleştirdiklerini söyledi. Koca, iki hastanenin bir araya getirileceği sağlık kompleksi konusunda değerlendirmelerde bulunduklarını bildirdi.

İstanbul dev hastaneye kavuşuyor! - Resim : 2

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.