İstanbul Depremi 2022 yılında mı olacak? İmam-ı Rabbani İstanbul kehanetinde tarih veriyor

İstanbul depremi ile ilgili kehanette bulunan büyük İslam alimi İmam-ı Rabbani'yi diğer kahin ve astrologlardan ayıran en büyük fark Rabbani'nin bu konuda kesin tarih veriyor oluşudur. Asıl adı Ahmed Sirhindi olan Rabbani, İstanbul nüfusunun 17 milyon olduğunda büyük bir yıkım yaşayacağını söylüyor. Peki beklenen İstanbul depremi 2022'de mi olacak?

Sadece İmam-ı Rabbani değil birçok isim İstanbul depremi için 2022'yi işaret ediyor. Ancak büyük İslam bilginini diğerlerinden ayıran en büyük fark net bir tarih veriyor oluşudur. Zamanda yolculuk yaptığı iddia edilen Rabbani İstanbul depreminin 2022 yılında olacağını işaret ediyor.

İSTANBUL DEPREMİ 2022 YILINDA MI OLACAK?

26 Mayıs 1564 yılında doğan ve Hz. Ömer'in soyundan gelen İmam-ı Rabbani önemli İslam bilgini ve imamıdır. Asıl adı Ahmed Sirhindi olan Rabbani'nin 2000 ve 2700 yılları arasında zamanda yolculuk yaptığı iddia ediliyor. Zaman yolculuğu yaptığına dair bilgileri içeren bir kitap olduğu ancak bu kitabın kayıp olduğu iddia ediliyor.

İstanbul depremi için hazırlık: Şehirden ayrılmak isteyen depremzedelerin  tahliyesi planlandı - 26.04.2021, Sputnik Türkiye

"İstanbul'un Nüfusu 17 Milyon Olduğunda..."

Birçok Astrolog ve kahin beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili tahminlerde bulunuyor. Ancak İmam-ı Rabbani İstanbul Nüfusunun 17 milyonu bulduğunda büyük İstanbul Depreminin yaşanacağını söylüyor kehanetinde.

Yaklaşık 3 milyon kişininin yaşamını yitireceği İstanbul Depremi için de net bir tarih veriyor Rabbani. Büyük kırılmaların yaşanacağı tarih olarak 2022'yi işaret eden birçok isim gibi İmam-ı Rabbani de deprem için 2022'yi söylüyor.

Olası İstanbul Depremi İçin Büyük Hazırlık

Tasavvufa olan yakınlığıyla bilinen Rabbani'nin büyük İstanbul depremi için verdiği tarih 27 Mart 2022. Hiçbir İslam alimi gelecek iile ilgili öngörülerde bulunurken net bir tarih vermiyor. Dolayısıyla Rabbani'ye ait olduğu söylenen kehanet de bir iddiadan öteye geçmiyor.

İMAM-I RABBANİ KİMDİR?

Gerçek adı Ahmed Sirhindî olan İmam-ı Rabbani 26 Mayıs 1564 tarihinde Babür İmparatorluğu döneminde doğmuş İslam bilgini ve imamıdır. Döneminin ileri gelen imamlarından olan İmam-ı Rabbani Hz. Ömer Soyundan gelmektedir. Tasavvufa olan yakınlığı vesilesiyle, birçok öğrenci yetiştirmiş ve Tasavvufi ilmini yaymaları için hepsini Hindistan'ın değişik bölgelerine ilmi yaymaları için görevlendirmiştir. Yaşamı boyunca Ehl-i Sünnet inancıyla yaşamıştır. İmam-ı Rabbani, tarihte, iki binli yılların din bilgini ve en büyük âlimlerinden biri olarak kabul edilmiştir. Birçok eser bırakmış olan İmam-ı Rabbani, bütün eserlerinde İman ve Kur-an ahlakını ve Allah'a ulaşma ve yakınlaşma yollarını yazmıştır.

İstanbul Depremi 2022 yılında mı olacak? İmam-ı Rabbani İstanbul kehanetinde tarih veriyor ile ilgili etiketler deprem istanbul depremi büyük istanbul depremi İstanbul depremi ne zaman olacak İstanbul depremi 2022 yılında mı olacak imam rabbani
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.