İstanbul dahil pek çok ile uyarı: 4 gün boyunca etkili olacak!

Meteoroloji 4 günlük hava durumunu yayınlayarak İstanbul dahil pek çok il için yağış uyarısı yaptı. Yayınlanan güncel rapora göre Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi'ndeki birçok ilde 4 gün boyunca yağmur bekleniyor. İşte 4 günlük hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya ile İstanbul ve Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

CUMARTESİ GÜNÜ PEK ÇOK İLDE YAĞMUR

Cumartesi günü; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Manisa, Aydın ve İzmir'de yağış etkisini gösterecek.

İstanbul dahil pek çok ile uyarı: 4 gün boyunca etkili olacak!

YARIN 3 İL SAĞANAK YAĞIŞA TESLİM

Pazar günü; sadece İstanbul, Kocaeli ve Kırklareli'de sağanak yağış görülecek.

İstanbul dahil pek çok ile uyarı: 4 gün boyunca etkili olacak! - Resim : 2

PAZARTESİ İSTANBUL'DA YAĞMUR BEKLENMİYOR

Pazartesi günü; İstanbul'da yağış beklenmezken Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve Çanakkale'de yağmur yağacak.

İstanbul dahil pek çok ile uyarı: 4 gün boyunca etkili olacak! - Resim : 3

SALI GÜNÜ BU BÖLGELERDE YAŞAYANLAR DİKKAT

Salı günü; Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi'ndeki birçok il yağmura teslim olacak.

Bu iller şöyle;

"İstanbul, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Burdur, Isparta, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu."

İstanbul dahil pek çok ile uyarı: 4 gün boyunca etkili olacak! - Resim : 4

 

 

 

İstanbul dahil pek çok ile uyarı: 4 gün boyunca etkili olacak! ile ilgili etiketler Meteoroloji İstanbul hava durumu Yağmur sağanak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.