İstanbul dahil birçok il için zirai don uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında İstanbul'un da olduğu birçok ilde beklenen zirai don nedeniyle sarı uyarı yayınladı. Yapılan uyarıda, "Zirai don riskinin 22.02.2021 Pazartesi günü sabah saatlerine kadar devam etmesi beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Meteoroloji'den birçok il için zirai don uyarısı verildi. Bu iller için ayrıca sarı renk kodlu uyarı da geçildi. Bu iller arasında İstanbul da yer aldı.

Açıklamada, "Zirai faaliyetlerin devam ettiği kıyı kesimlerde (Marmara, Kuzey Ege, Doğu Akdeniz) hafif, Karadeniz kıyı kesiminde orta, iç kesimlerde orta yer yer kuvvetli zirai don riskinin 22.02.2021 Pazartesi günü sabah saatlerine kadar devam etmesi beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Uyarı, bugün ve yarın için geçerli olacak.

İstanbul dahil birçok il için zirai don uyarısı ile ilgili etiketler İstanbul hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don sarı uyarı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.