İstanbul caddelerinde ilginç görüntüler! Başıboş İETT otobüsleri çoğaldı...

Son dönemde sık sık arızalanmalarıyla gündeme gelen İETT otobüsleri için çareyi itmeyi yasaklamakta bulan İBB'ye vatandaşların şikayetleri artıyor. Başıboş otobüslerin dolduğu İstanbul caddelerinden fotoğraf ve video paylaşan İstanbullular İBB yönetimini ti'ye aldı.

İstanbul'da son zamanlarda yaşanan otobüs arızaları tedirgin edici seviyeye ulaştı. Vatandaşların otobüsleri ittiği anlara ait görüntüler sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi çareyi, "otobüs itmeyi yasaklamakta" buldu.

Şoförlere gönderilen yazıya göre otobüsün vatandaş tarafından itilmesine müsaade eden şoförün işine son verileceği açıklandı.

İSTANBUL CADDELERİNDE BAŞIBOŞ OTOBÜSLER

Ancak çözüm de yeterli olacak gibi görünmüyor. İstanbul'un farklı noktalarında İETT'ye ait arıza yapmış otobüsler başıboş şekilde bekliyor.

Son olarak Bayrampaşa ve Tuzla'da arıza yapmış ve yol kenarında bekleyen iki otobüsün fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

İstanbul caddelerinde ilginç görüntüler! Başıboş İETT otobüsleri çoğaldı...

Sosyal medyada bir kullanıcı, "İtmek yasak olunca ortaya böyle ilginç görüntüler çıkabiliyor" yorumunda bulundu.

Kadıköy'de çekilen fotoğrafla ilgili sosyal medyada, "Göztepe'deki otobüs ise daha şanslı. Beklediği yerden alınması için çekici gelmiş" yorumları yapıldı.

İstanbul caddelerinde ilginç görüntüler! Başıboş İETT otobüsleri çoğaldı... - Resim : 2

2021'İN İSTANBUL'UNDAN MANZARALAR

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Sefaköy'de arızalanan bir İETT otobüsünü yolcular itmiş, o anları görüntüleyen vatandaş İBB'ye tepki göstermişti.

Önceki haftalarda da Sarıyer'de İETT otobüsü arızalanmış, yolcular inip aracı itmişti.

TEK SORUN YOLDA KALMASI DEĞİL

İETT otobüslerinde son zamanlarda artan yangın vakaları da korkutucu seviyede. Sık sık farklı ilçelerden gelen haberler vatandaşı tedirgin ediyor.

Son olarak geçtiğimiz gün Küçükçekmece'de bir otobüs yandı. Öncesinde de Gürpınar-Avcılar otobüsü alev almıştı.

İETT'ye ait araçlara yeteri kadar bakım yapılmadığı yönündeki eleştiriler artarak devam ederken, belediyenin önlem alıp almayacağı merak ediliyor.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI KABAKTEPE'DEN ÇAĞRI

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Osman Nuri Kabaktepe, "AK Parti belediyeciliği döneminde İstanbul ulaşımının bugününe değil, geleceğine yatırım yapılarak şehir metro, metrobüs, otobüs ağlarıyla örülürken; bugün işleyen sistemleri devam ettiremeyip yolcuların güvenliğini hiçe sayan bir yönetimle karşı karşıyayız" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber7

 

İstanbul caddelerinde ilginç görüntüler! Başıboş İETT otobüsleri çoğaldı... ile ilgili etiketler İBB Otobüs İETT İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.