İstanbul bunu da gördü! İBB dezenfekte etmedi İSKİ'nin yardımına Kağıthane Belediyesi koştu...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın iştirakleri arasında yer alan İSKİ geçtiğimiz günlerde İBB'den kurumun dezenfekte edilmesini talep etti. Ancak İBB bu konuda kılını kıpırdatmadı. Bunun üzerine İSKİ, sınırları içerisinde bulunduğu Kağıthane Belediyesi'nden yardım istedi. AK Parti'li belediye bu çağrıya kayıtsız kalmadı ve dezenfeksiyon ekiplerini İSKİ'ye gönderdi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolunu bütçe yok diye yapmayan İBB bu kez de kendisine bağlı bir kurumu koronavirüs salgınına karşı dezenfekte etmekten kaçındı.

İSKİ, İBB'den kurumlarının dezenfekte edilmesini talep etti. 

Ancak bu konuda Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB herhangi bir çaba içine girmedi. 

İstanbul bunu da gördü! İBB dezenfekte etmedi İSKİ'nin yardımına Kağıthane Belediyesi koştu...

Kovid-19 nedeniyle ülkenin cadde ve sokakları bile dezenfekte edilirken, İBB'nin en önemli gelir kaynaklarından olan İSKİ'ye bu hizmeti sunmaması üzerine İSKİ Genel Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Umut Mete Soydan imzası ile Kağıthane belediyesinden yardım istedi. 

İstanbul bunu da gördü! İBB dezenfekte etmedi İSKİ'nin yardımına Kağıthane Belediyesi koştu... - Resim : 2

Soydan imzalı talep yazısında "Kağıthane Belediyesi Başkanlığı adına gönderilen dilekçede "Ülkemizdeki Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle, Kurumunuzca yürütülmekte olan ilaçlama hizmetlerinin, İSKİ Genel Müdürlüğü'müzün A-B ve C Bloklarının yoğun kullanım alanalarında da yapılmasını talep etmekteyiz." denildi.

İstanbul bunu da gördü! İBB dezenfekte etmedi İSKİ'nin yardımına Kağıthane Belediyesi koştu... - Resim : 3

AK Parti'li Kağıthane Belediyesi bu talebi karşılıksız bırakmayıp hemen ekipleri İSKİ'ye gönderip, belirtilen tüm alanları dezenfekte etti. 

İstanbul bunu da gördü! İBB dezenfekte etmedi İSKİ'nin yardımına Kağıthane Belediyesi koştu... - Resim : 4

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin bu duyarsızlığı sosyal medyada da yankı buldu. 

İstanbul bunu da gördü! İBB dezenfekte etmedi İSKİ'nin yardımına Kağıthane Belediyesi koştu... - Resim : 5

İstanbul bunu da gördü! İBB dezenfekte etmedi İSKİ'nin yardımına Kağıthane Belediyesi koştu... - Resim : 6

İstanbul bunu da gördü! İBB dezenfekte etmedi İSKİ'nin yardımına Kağıthane Belediyesi koştu... ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu İSKİ AK Parti kağıthane belediyesi dezenfeksiyon dezenfekte
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.