Beklenen kar geldi! İstanbul beyaz örtüyle kaplandı! İşte kar manzaraları...

Meteoroloji ve AKOM'un günler öncesinde uyarılarını yaptığı kar nihayet İstanbul'a geldi. Gece saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle Silivri beyaza büründü. Pek çok ilçede de vatandaşlar uyandığında beyaz örtüyle karşılaştı. İşte İstanbul'dan kar manzaraları...

Meteoroloji ve AKOM günler öncesinden peş peşe yar yağışı uyarısında bulunmuştu. 

Dün gece itibariyle hava sıcaklığının düşmesi sonrası kar yağışı etkili oldu. Özellikle gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı çoğu ilçeyi beyaza bürüdü.

BEYLİKDÜZÜ, ESENYURT, BAŞAKŞEHİR, BAKIRKÖY...

Avrupa Yakası'nda da Beylikdüzü, Esenyurt, Başakşehir, Bakırköy, Bağcılar ve Güngören'de kar yağışı sürüyor. Bazı ana arterlerde, yağışın olduğu bölgelerdeki yol kenarlarında ve araçların üzerinde beyaz örtü oluştu.

TUZLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Şehrin iki yakasında da gece yarısından sonra şiddetli fırtına ile etkisini arttıran kar yağışı, kentin birçok noktasını beyaza bürüdü. Belediye ekipleri gece boyunca tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Sürücüler aniden bastıran kar dolayısıyla trafikte zaman zaman zor anlar yaşıyor.

İŞTE İSTANBUL'DAN KAR MANZARALARI

Sabah evlerinden çıkan vatandaşlar kar sürpriziyle karşılaşırken, Büyükçekmece ve Silivri'deki manzara kameraya böyle yansıdı.

Beklenen kar geldi! İstanbul beyaz örtüyle kaplandı! İşte kar manzaraları... - Resim : 2

Beklenen kar geldi! İstanbul beyaz örtüyle kaplandı! İşte kar manzaraları... - Resim : 3

 

Beklenen kar geldi! İstanbul beyaz örtüyle kaplandı! İşte kar manzaraları... - Resim : 5

Beklenen kar geldi! İstanbul beyaz örtüyle kaplandı! İşte kar manzaraları... ile ilgili etiketler İstanbul kar Beyaz hava durumu Meteoroloji manzara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.