İstanbul'da bu akşam kar yağışı var mı? 16 Ocak kar yağacak mı?

İstanbul için beklenen son dakika kar yağışı uyarısı geldi. Yaklaşık uzun zamandır vatandaşlar tarafından da beklenen kar yağışının bu akşam 16 Ocak tarihinde nerelerde etkili olacağı araştırılmaya başlandı. Peki, İstanbul’a bu akşam kar yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden son dakika kar yağışı açıklaması geldi. Son gelen tahminler ışığında 16 Ocak tarihinden itibaren akşam saatlerinde İstanbul’da il genelinde kar yağışlarının görüleceği belirtildi. Yoğun kar yağışı ile birlikte yer yer kar kalınlığının bazı ilçelerde 20 ila 40 cm arasında olacağı da ifade edildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı öncesinde gereken tüm önlemlerin alınacağını söyleyerek vatandaşlara da uyarılarda bulundu. AFAD tarafından da yapılan son dakika açıklamasına göre 16 Ocak akşam saatlerinden itibaren özellikle Balıkesir, Bursa, Yalova, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde yoğun kar yağışının görüleceği ifade edildi.

İstanbul'da bu akşam kar yağışı var mı? 16 Ocak kar yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminleri ışığında Bünyamin Sürmeli de yaptığı açıklamasında, Cumartesi gecesi kar yağışının İstanbul kent genelinde etkili olacağını ve Pazar günü de yağışların yer yer devam edebileceğine işaret etti.

İstanbul'da bu akşam kar yağışı var mı? 16 Ocak kar yağacak mı? - Resim : 2

Kar yağışlarının 16 Ocak Cumartesi akşam saatlerinden sonra İstanbul başta olmak üzere Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Düzce çevreleri ile K. Maraş'ın yükseklerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olacağı belirtilirken halen Ankara’da ve İç Anadolu’nun bazı kesimlerinde de kar yağışlarının devam ettiği kaydedildi.

İstanbul'da bu akşam kar yağışı var mı? 16 Ocak kar yağacak mı? - Resim : 3

İstanbul'da bu akşam kar yağışı var mı? 16 Ocak kar yağacak mı? ile ilgili etiketler İstanbul hava durumu kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.