İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar: Gemi ile balıkçı teknesi çarpıştı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında As Rosaıla adlı gemi, içinde 2 kişinin bulunduğu balıkçı teknesine çarptı. Balıkçı teknesi batarken, olay yerine ekipler sevk edildi. İlk bilgilere göre olayda can kaybı ve yaralı olmadığı öğrenildi.

İstanbul Boğazı'nda deniz kazası yaşandı. Yavuz Sultan Köprüsü altında içinde 2 kişinin bulunduğu balıkçı teknesine As Rosaıla adlı gemi çarptı.

Balıkçı teknesi batarken ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Can kaybı veya yaralı olmadığı öğrenildi.

İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar: Gemi ile balıkçı teknesi çarpıştı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında As Rosaıla isimli bir gemiyle içinde 2 kişi bulunan 7 metre boyundaki bir balıkçı teknesinin çatışması üzerine Kurtarma-12 ve Mehmetçik römorkörümüz, KEGM-8 ve TAHLİSİYE-1 botumuz ve balıkadamlarımız ivedilikle olay bölgesine gönderildi.''

İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar: Gemi ile balıkçı teknesi çarpıştı ile ilgili etiketler Gemi Yavuz Sultan Selim Köprüsü As Rosaıla balıkçı teknesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.