İstanbul Boğazı'nda köpekbalığı yakalayan ünlü oyuncu kim?

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Ertuğrul Gazi ve Osman Gazi'nin silah arkadaşı olan Samsa Çavuş karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü sinema, dizi oyuncusu İsmail Hakkı'nın, Üsküdar Salacak sahilindeki balık tutma macerası sürpriz sonla bitti.

Birçok yapımda yer alan, Payitaht Abdülhamid dizisinin 'Eşref Aziz'i ve Kuruluş Osman'ın Samsa Çavuş'u olarak hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu İsmail Hakkı, dün gece Üsküdar Salacak sahilinde keyifli anlar yaşadı. Balık tutmak isteyen Hakkı'nın oltasına önce zehirli bir vatoz balığı ardından ise köpekbalığı takıldı.

İstanbul Boğazı'nda köpekbalığı tutatan ünlü oyuncu kim?

 VATOZ VE KÖPEKBALIĞINI DENİZE GERİ BIRAKTI

Gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ünlü oyuncu o anlarını sosyal medya hesabından paylaşarak 'Balık tutalım dedik ortalık NAT GEO WİLD'a döndü.' notunu düştü. Ünlü oyuncu oltasına takılan vatoz balığını ve köpekbalığını denize geri bıraktığını da ifade etti.

İstanbul Boğazı'nda köpekbalığı tutatan ünlü oyuncu kim?

Ünlü oyuncu Instagram'dan paylaştığı videolara annesinden gelen 'Aman oğlum bırak. Başına iç çıkarma' şeklindeki mesajı da yayınlayarak takipçilerini güldürdü. Ünlü oyuncu annesine 'Siz siz olun ebeveynlerinizi Instagram'dan uzak tutun gençler' şeklindeki espirili mesajıyla cevap verdi.

İstanbul Boğazı'nda köpekbalığı tutatan ünlü oyuncu kim?


 

İstanbul Boğazı'nda köpekbalığı yakalayan ünlü oyuncu kim? ile ilgili etiketler Üsküdar ismail hakkı Salacak sahili vatoz balığı köpekbalığı olta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.