İstanbul Boğazı’nda arızalanan kuru yük gemisi korkuttu

İstanbul boğazında dümen arızası yaşayan kuru yük gemisi paniğe neden oldu. Kıyıya yönelen gemi, arızanın giderilmesi ile herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan Büyükdere'ye çekildi.

İstanbul boğazında sabah saatlerinde yaşanan gemi arızası, korkulu anlar yaşanmasına neden oldu. Kuruçeşme önlerinde dümen arızası yaşayan 79 metre boyundaki İrfan Savaş isimli kuru yük gemisi, bir anda kıyıya doğru yöneldi.

İstanbul Boğazı’nda arızalanan kuru yük gemisi korkuttu

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri gemiye müdahale etti. Gemi, Kıyı Emniyeti kurtarma römorkörü eşliğinde Büyükdere'ye çekildi. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Kuruçeşme önlerinde dümen arızası yaşayan 79 metre boyunda 'İRFAN SAVAŞ' isimli kuru yük gemisi, KURTARMA 12 Römorkörümüz ve kılavuz kaptanımız eşliğinde Büyükdere acil demir bölgesine emniyetle demirletildi" denildi.

İstanbul Boğazı’nda arızalanan kuru yük gemisi korkuttu ile ilgili etiketler Gemi İstanbul Boğazı yük gemisi arıza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.