İstanbul Boğazı da kahverengi oldu!

İstanbul'd havadan çekilen görüntülerde de görülebilen kahverengilik, masmavi kalmayı başaran boğazda da tehlike çanlarının çaldığını gösterdi. Sebebi ise boğazın en güzel noktalarından biri olan Beylerbeyi'nden denize akıtılan kanalizasyon.

Marmara Denizi'nde yaşanan müsilaj felaketi yüzünden İstanbullular adeta 'mavi' suya aç kalmıştı. Şimdi de İstanbul Boğazı maviliğini yitiriyor.

Üsküdar Beylerbeyi'nden boğaza akıtılan kanal yüzünden İstanbul boğazının rengi değişti.

'BURASI HEP BÖYLE'

Sahildeki kişiler ise bu şartlar altında balık tutmaya devam etti. Balıkçılardan biri olan Ahmet Akça ismindeki vatandaşın ise soğukkanlı açıklaması dikkat çekti 'Kanalizasyon bağlantı çalışması var yukarıda. Burası hep böyle...' diyen Akça, bu açıklamasının ardından balık tutmaya devam etti. 

Kanalizasyon çalışması yüzünden kahverengiye dönmeye başlayan İstanbul Boğazı, havadan da görüntülendi.

İstanbul Boğazı da kahverengi oldu!

MARMARA'DAN DERS ALINMAMIŞ

Marmara Denizi'ndeki müsilaj felaketinden sonra 'mavi' su görülebilen nadir yerlerden biri olan ve tüm dünyanın göz bebeği niteliğindeki İstanbul Boğazı'ndaki görüntü içleri acıttı.

İstanbul Boğazı da kahverengi oldu! ile ilgili etiketler İstanbul boğaz kanalizasyon müsilaj
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.