İstanbul Beyoğlu'nda 17 yaşındaki genci iş yerinde öldürdüler

Beyoğlu'nda bir bakkalda çalışan 17 yaşındaki genç, bilinmeyen bir sebeple silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda kafasından vurulan genç, yaşamını yitirdi.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 17.30 sularında Beyoğlu Örnektepe Mahallesi’nde meydana geldi.

BOYNUNA VE GÖĞSÜNE ATEŞ ETTİ

Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Halef Elgaz, kuzeni F.A. ile bakkal dükkanı önünde otururken, yanlarına T.K., isimli bir şahıs geldi. T.K., iddiaya göre birden belindeki silahı çıkarıp Elgaz’ın boynuna ve göğsüne ateş etmeye başladı. Elgaz, aldığı kurşunlar sonucunda kanlar içinde yere yığıldı. Bu sırada saldırgan T.K., kuzenine müdahale etmeye çalışan F.A.’yı da engellemeye çalıştı.

MÜDAHALELER YETERSİZ KALDI

Saldırgan daha sonra bir alt sokağa inerek beklemeye başladı. F.A. ise kanlar içinde kalan kuzeninin başında bekleyip, polise haber verdi.

Haber verilmesi üzerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı Elgaz’ı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralanan 17 yaşındaki genç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

''DİREKT GELDİ SIKTI''

Polis ekipleri ise saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saldırı sonucu hayatını kaybeden Elgaz’ın cenazesi ise Ayazağa Mezarlığına defnedildi.

Saldırganın gelip hiçbir şey konuşmadan silah sıktığını belirten görgü tanığı F.A., “Biz dükkanın önünde oturuyorduk. Halef’in önce boynuna, sonra karnına sıktı, kaçtı. Daha önce hiç görmedim. Direkt geldi sıktı” dedi.

(İHA)

İstanbul Beyoğlu'nda 17 yaşındaki genci iş yerinde öldürdüler

İstanbul Beyoğlu'nda 17 yaşındaki genci iş yerinde öldürdüler ile ilgili etiketler İstanbul Beyoğlu polis ölüm Saldırı bakkal
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.