İstanbul Barosu seçimi sonuçlandı! Başkan yine Mehmet Durakoğlu oldu

İstanbul Barosu'nun genel kurulu Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Seçimde İstanbul Barosu Başkanlığı'nı yeniden Mehmet Durakoğlu kazandı.

İstanbul Barosu'nun 2020’de yapılması gereken ancak Covid-19 salgını sebebiyle ertelenen genel kurulu Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sabah 09.00’da başlayan ve 17.00'ye kadar süren oy kullanma işlemi için erken saatlerde kongre salonuna gelen avukatlar yoğunluk oluşturdu. Kongre merkezi bahçesine gruplar stant açarken başkan adayları da salon girişinde oy kullanacak üyeleri karşıladı.

İstanbul Barosu Başkanlığı için halen başkan olarak görev yapan Mehmet Durakoğlu, Çağdaş Avukatlar Grubu'ndan Akın Yazıcıoğlu, Bağımsız Avukatlar Grubu'ndan Şadi Çarsancaklı, İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu'ndan Kaptan Yılmaz, Avukat Hakları Grubu'ndan Gökhan Ahi, Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu Yükseliş Hareketi'nden Hasan Kılıç ve Özgürlükçü Avukatlar Grubu'ndan Sezin Uçar yarıştı.

İstanbul Barosu Başkanlığı'nı yeniden Mehmet Durakoğlu kazandı.

İstanbul Barosu seçimi sonuçlandı! Başkan yine Mehmet Durakoğlu oldu

Toplam 51 bin 352 avukatın oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimlerde, baro başkanının yanı sıra 10 kişilik yönetim kurulu, 5 kişilik disiplin kurulu, 3 kişilik denetleme kurulu ve Türkiye Barolar Birliği delegeliği için 13 isim belirleniyor.

İstanbul Barosu seçimi sonuçlandı! Başkan yine Mehmet Durakoğlu oldu ile ilgili etiketler seçim istanbul barosu İstanbul Barosu Başkanlığı Mehmet Durakoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.