İstanbul Barosu binasına DHKP-C'li avukatın posteri asıldı

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği saldırının ardından tutuklanan DHKP-C'li Ebru Timtik, cezaevinde başlattığı eylemin 238. gününde öldü. Timtik için, İstanbul Barosu önünde eylem düzenlendi ve posteri baro binasına asıldı.

Savcı Selim Kiraz'ın şehit edildiği saldırının ardından tutuklanan DHKP-C'li Ebru Timtik, cezaevinde başlattığı eylemin 238. gününde öldü.

DHKP-C'nin Türkiye sorumlularından Kamile Kayır'la aynı bölmede yakalanan Timtik için İstanbul Barosu önünde eylem düzenlendi.

İSTANBUL BAROSU'NDA ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Çağdaş Hukukçular Derneği isimli sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Timtik'in nabzının çok düştüğü ve kalp masajı yapıldığını daha sonra ise hayatını kaybettiği ifade edildi.

Tüm bu gelişmeler ardından Timtik'in cenazesinin İstanbul Barosu önünden anma töreni ile kaldırılacağı belirtildi. Terör örgütü yanlısı bir avukata baro önünde anma töreni gerçekleştirilmesi tepki aldı.

POSTERİNİ BİNAYA ASTILAR

Öte yandan Timtik'in posteri İstanbul Barosu binasına asıldı. Terörist yanlısı avukatın fotoğrafının asılması sosyal medyada büyük eleştiri aldı.

İstanbul Barosu binasına DHKP-C'li avukatın posteri asıldı

DHKP-C'Lİ EBRU TİMTİK KİMDİR?

Avukat Ebru Timtik, terör örgütü DHKP-C’nin Türkiye sorumlularından Kamile Kayır’la aynı bölmede yakalandı. Çok sayıda DHKP-C'li teröristin avukatlığını yaptığı belirtlenen Timtik, 2019'da düzenlenen operasyonla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Barosu binasına DHKP-C'li avukatın posteri asıldı ile ilgili etiketler DHKP-C avukat Ebru Timtik öldü istanbul barosu poster
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.