İstanbul'da Anadolu yakasını dolu vurdu!

İstanbul’da beklenen yağış Anadolu yakasında başladı. Meteoroloji’den gelen son dakika uyarısı sonrasında İstanbul’da özellikle öğle saatlerinde sonra Anadolu yakasında gök gürültülü dolu yağışları etkili olmakta. Peki, İstanbul’da yağış ne kadar devam edecek? İşte 4 Kasım 2020 hava durumu…

İstanbul’da beklenen yağış Anadolu yakasında etkili oldu. Meteoroloji’den gelen son dakika uyarısı sonrasında İstanbul’da özellikle öğle saatlerinde sonra Anadolu yakasında gök gürültülü dolu yağışları görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika açıklamasında; Marmara'nın Doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Balıkesir, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Antalya, Çanakkale, Tekirdağ ve Kırklareli’nin doğu kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edildiği belirtilmişti.

4 Kasım Çarşamba gününde öğle saatlerinden sonra İstanbul’da Anadolu yakasında etkili olan gök gürültülü yağışlar zaman zaman yerini doluya bıraktı.

İstanbul'da Anadolu yakasını dolu vurdu!

İstanbul'da Anadolu yakasını dolu vurdu! ile ilgili etiketler İstanbul hava durumu Meteoroloji Sağanak Yağış dolu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.