İstanbul Adliyesi’nde intihar girişimi!

İstanbul Adalet Sarayı’nda bir kişi 3’uncü katın korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Eşinin kendisine çocuklarını göstermediğini öne süren kişi, Başsavcı Vekili Bülent Başar’ın uzun uğraşları sonucu ikna edilerek korkuluklardan indi.

İstanbul Adalet Sarayı’nda bir kişi 3'üncü katın korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. 29 yaşındaki Samet A. isimli kişinin eşiyle sorunları olduğu ve eşinin kendisine çocuklarını göstermediğini iddia ettiği öğrenildi.

İKNA ÇALIŞMALARI SONUNDA KORKULUKLARDAN İNDİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri ve adliye güvenlikleri adliyenin Atrium alanına şişme yatak açtı. Başsavcı Vekili Bülent Başar ile adliye psikoloğunun da aralarında bulunduğu yetkililer, Samet A.'yı ikna etmeye çalıştı. Şahıs, uzun uğraşlar sonunda ikna edilerek, korkuluklardan indirildi. Gözaltına alınan Samet A., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İstanbul Adliyesi’nde intihar girişimi! ile ilgili etiketler İstanbul Adalet Sarayı intihar girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.