İstanbul Adalet Sarayı'nda intihar girişimi

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nın 4. katında bir kişi üstünü soyunduktan sonra korkuluklara tutunarak intihar girişiminde bulundu. Adliyeye gelen itfaiye ekipleri şahsın bulunduğu yerin altına hava yastığı açtı. İntihara kalkışan kişiyi Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve başsavcı vekillerinin çabaları sonucunda ikna edilerek bulunduğu yerden alındı.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda hareketli saatler yaşandı.

C.G. adlı bir kişi D.Blok 4. katta bulunan korkuluklara tırmanarak intihar girişiminde bulundu. 

Kendisine yaklaşan görevlilere atlayacakmış gibi yaparak tepki gösteren şahıs zaman zaman da bir ileri bir geri hareketlerde bulundu. 

İstanbul Adalet Sarayı'nda intihar girişimi

Şahsın neden korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulunduğu bilinmezken, adliyeye çağrılan itfaiye yere hava yastığı açarak önlem aldı. 

C.G. bulunduğu yerden İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve başsavcıvekilleri ile polisin yaklaşık yarım saat süren çabası sonucu ikna edilerek eylemine son verdirildi.

İstanbul Adalet Sarayı'nda intihar girişimi - Resim : 2

Daha önce de birçok kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen C.G. hakkında "İntihara teşebbüs" suçundan işlem yapılacağı kaydedildi.

 

İstanbul Adalet Sarayı'nda intihar girişimi ile ilgili etiketler İstanbul Çağlayan İntihar adalet sarayı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.