İstanbul Adalet Sarayında iki grup birbirine girdi!

İstanbul Adalet Sarayında görülen Sedat Şahin ve Burhanettin Saral’ın çete davasının ardından taraflar arasında kavga çıktı. Polis ekipleri adliye içerisindeki kavgaya müdahale ederek, grubu dışarıya çıkardı. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayında görülen Sedat Şahin ve Burhanettin Saral’ın çete davasının ardından taraflar arasında kavga çıktı. Adliye içerisindeki kavgaya müdahale eden polis ekipleri, tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Adliye içinde hareketli dakikalar yaşanırken, gruplar dışarıya çıkarıldı. Burada uzaklaştırılmaya çalışılan gruplar arasında gerginlik bir süre daha devam etti. Adliyeye polis ekiplerinin köpeklerinin de getirildiği görüldü.

İstanbul Adalet Sarayında iki grup birbirine girdi! ile ilgili etiketler İstanbul Adalet Sarayı İstanbul Kavga adalet sarayı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.