İstanbul 65 yaş üzeri 20 yaş altı toplu taşıma yasağı kaldırıldı mı?

İstanbul’da 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı toplu taşıma kısıtlaması hakkında bir son dakika açıklaması geldi. İstanbul Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı vatandaşlara müjdeli haber geldi.

İstanbul Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda İstanbul'da koronavirüs önlemleri kapsamında 15 Ocak 2021 tarihinden bu yana uygulanan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlara toplu taşıma yasağı getirilmişti.

İstanbul'da 65 yaş üstü ve 25 yaş altı toplu taşıma yasağı kaldırıldı mı?

Yeni kontrollü normalleşme önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile düşük, orta ve yüksek risk grubunda bulunan şehirlerde 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için uygulanan toplu taşıma araçlarını kullanma kısıtlaması tamamen kaldırıldı.

Yüksek risk grubunda bulunan İstanbul'da da 4 Mart 2021 Perşembe günü itibariyle yasak kalkmış oldu. Çok yüksek risk grubundaki şehirlerde yaş kısıtlaması ise devam etmekte.

İstanbul 65 yaş üzeri 20 yaş altı toplu taşıma yasağı kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler İstanbul 65 yaş üzeri 20 yaş altı toplu taşıma yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.