İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek? 24 Ocak İstanbul yarınki hava durumu

İstanbul 15 günlük hava durumu Meteoroloji'den gelen son dakika uyarısının ardından vatandaşlarca merak ediliyor. Türkiye için sarı ve turuncu kodlu uyarılar peş peşe gelirken İstanbul’da yerel kuvvetli kar yağışlarının beklendiği belirtiliyor. İşte 24 Ocak Pazartesi İstanbul yarınki hava durumu…

Meteoroloji’den gelen son dakika kar yağışı uyarısının hemen ardından İstanbul’da 15 günlük hava durumu yakından takip ediliyor. İzlanda kışının etkisi altına giren İstanbul’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı kent genelinde etkili olurken çocuklar aileleriyle birlikte karın keyfini kar topu oynayarak doyasıya yaşadı.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada; “Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece (Cumartesi) saatlerinden itibaren İstanbul’un kuzeyinden başlayarak etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının, zamanla il genelinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Zaman zaman gök gürültülü kar sağanağı şeklinde etkili olması beklenen kar yağışlarıyla birlikte yarın akşam saatlerine kadar güney sahillerde yer yer 2-5 cm, iç ve kuzey kesimlerde 6-20 cm yeni kar örtüsü beklenmektedir. Kuvvetli kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” ifadeleri yer aldı.

İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek? 24 Ocak İstanbul yarınki hava durumu

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

24 Ocak Pazartesi: Kar yağışlı -3 derece
25 Ocak Salı: Kar yağışlı -2 derece
26 Ocak Çarşamba: Kar yağışlı -2 derece
27 Ocak Perşembe: Çok bulutlu -2 derece
28 Ocak Cuma: Yağmurlu 1 derece

İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek? 24 Ocak İstanbul yarınki hava durumu - Resim : 2

İSTANBUL 15 GÜNLÜK HAVA DURUMU

29 Ocak Cumartesi: Parçalı bulutlu
30 Ocak Pazar: Bulutlu
31 Ocak Pazartesi: Çok bulutlu
1 Şubat Salı: Sağanak yağışlı
2 Şubat Çarşamba: Bulutlu
3 Şubat Perşembe: Yağmurlu
4 Şubat Cuma: Çok bulutlu
5 Şubat Cumartesi: Bulutlu
6 Şubat Pazar: Hafif yağmurlu
7 Şubat Pazartesi
8 Şubat Salı
9 Şubat Çarşamba
1 0Şubat Perşembe
11 Şubat Salı
12 Şubat Çarşamba

İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek? 24 Ocak İstanbul yarınki hava durumu ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu kar yağışı istanbul hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.