İSTAÇ Genel Müdürü koronaya yenildi

İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı, yakalandığı koronavirüs nedeniyle vefat etti. Canlı'nın vefat haberini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan duyurdu. Canlı'nın vefatı dolayısı ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'da sosyal medyadan bir başsağlığı mesajı yayımladı.

İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı, bir süredir tedavi gördüğü Kovid-19 nedeniyle vefat etti. 

Canlı'nın vefatını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla duyurdu. 

İmamoğlu Twitter'dan paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli çalışma arkadaşımız, İSTAÇ Genel Müdürümüz Mustafa Canlı’yı Covid sebebiyle kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve İBB ailemize başsağlığı dilerim."

İSTAÇ Genel Müdürü koronaya yenildi

Canlı'nın vefatı ile ilgili sosyal medyadan bir mesaj paylaşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'da İSTAÇ Genel Müdürü'nün ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diledi. 

İSTAÇ Genel Müdürü koronaya yenildi - Resim : 2

İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı kimdir?
Mustafa Canlı, 25 Mayıs 1962 tarihinde Gümüşhane Yukarı Alıçlı Köyü'nde dünyaya geldi.

İlköğrenimini kendi köyünde, orta ve lise öğrenimini Gümüşhane'de tamamlayan Canlı, 1978 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nü kazandı. 1983 yılında elektrik mühendisi unvanı ile üniversiteden mezun oldu.

İSTAÇ Genel Müdürü koronaya yenildi - Resim : 3

1983 yılında Trabzon TEK Kuzeydoğu Anadolu İşletme Grup Müdürlüğü'nde elektrik mühendisi olarak ilk kamu görevine başladı.

1989 yılında Gümüşhane TEK Teknik Müdür Yardımcılığı görevine atanan Canlı bu görevine 1995 yılına kadar devam etti. 

1995 yılında Çorum TEDAŞ Müessese Müdürlüğü görevine atanan Canlı, bu görev esnasında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Çorum Valiliği ve diğer kuruluşlar tarafından birçok kez ödüle layık görüldü.

Çorum Spor Yönetim Kurulu Üyeliği'nin yanı sıra Mali Komisyon Başkanlığı yapan Mustafa Canlı, Tedaş Çorum gücü Spor Kulübünü kurdu ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüttü.

Yöneticilik görevini sürdürdüğü yıllarda işletmecilik lisans eğitimi alan Canlı,18 Nisan 1999 yılı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Gümüşhane Belediye Başkanı seçildi.

1999-2004 yılları arası Gümüşhanespor kulüp Başkanlığı görevinde bulunan Canlı, 2009 yılında yapılan seçimlerde üçüncü kez tekrar Milliyetçi Hareket Partisi'nden Gümüşhane Belediye Başkanı oldu.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı olan Mustafa Canlı, evli ve 3 çocuk babasıydı. 

İSTAÇ Genel Müdürü koronaya yenildi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Canan Kaftancıoğlu MHP İYİ Parti Mustafa Canlı İSTAÇ Genel Müdürü kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.