İstabul'daki özel hastanede ortaya çıkan skandal görüntüler sonrası Sağlık Bakanlığı harekete geçti

İstanbul Ataşehir'de özel bir hastanede çekilen görüntüler büyük infiale neden oldu. Hastane personelinin yoğun bakımda yatan bir hastaya skandal sözler söyleyerek yüzüne para yapıştırdı. olayın sosyal medyada yayılması sonrası Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama geldi. Bakan Koca olayın kabul edilemez olduğunu belirterek bakanlık müfettişlerinin görevlendirildiğini söyledi.

İstanbul Ataşehir’de bulunan bir özel hastanede personellerin, yoğun bakımda yatan yaşlı kadınla yaptıkları gayri ahlaki konuşma ve 'böbreğini alacağız' diyerek kadının yüzüne para saçmaları, cep telefonu kamerasına yansıdı.

ÜZERİNE PARA SAÇTILAR

Olay, geçen yıl İstanbul Anadolu yakasındaki özel bir hastanede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yoğun bakımda yatmakta olan yaşlı bir kadını hastane personelleri korkutarak üzerine para saçtı. Yaşanan o anlar ise personel tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Hastane personellerin yaşlı kadınla yaptıkları diyalog da pes dedirtti.

İstabul'daki özel hastanede ortaya çıkan skandal görüntüler sonrası Sağlık Bakanlığı harekete geçti

"BU PARALAR SAĞ BÖBREĞİNİN KARŞILIĞI

Görüntülerde personellerin yaşlı kadını, "2 milyon dolar olarak bırakıyorum. Yarın 4 milyon dolarak alacağım. Al paralar, paralar. Bu paraları sana niye veriyorum, biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar sağ böbreğinin karşılığı! Al hadi ameliyata başlıyoruz. Makası getir? Nermin senin ameliyat ediyorlar" diyerek korkuttukları ve üzerlerine para saçtıkları görüldü.

İstabul'daki özel hastanede ortaya çıkan skandal görüntüler sonrası Sağlık Bakanlığı harekete geçti - Resim : 2

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan hastaneden alınan ilk bilgilerde, olaya karışan 2 personelin iş akdine son verildiği, adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

Sağlık Bakanı Koca'dan skandal görüntülerle ilgili açıklama geldi. Bakan Koca, "Bugün medyada paylaşılan, İstanbul’da bir özel hastanede önceden kaydedildiği anlaşılan kabul edilemez görüntüler üzerine derhal Sağlık Bakanlığı Müfettişlerini görevlendirdim. Duruma vaziyet edildi. Başsavcılığımız adli işlemleri başlattı. Suçlular kesinlikle cezasını çekecek." dedi.

İstabul'daki özel hastanede ortaya çıkan skandal görüntüler sonrası Sağlık Bakanlığı harekete geçti ile ilgili etiketler Ataşehir Hastane yoğun bakım Fahrettin Koca Sağlık Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.