"İşsizlik sorununun çözümü için harekete geçtik..."

Bakan Varank, "Mardin Artuklu, Batman, Şırnak ve Siirt üniversitelerinin ortaklığında 3,8 milyon avroluk bir projeye başlıyoruz. Amacımız, gençlerimizin mesleki ve kişisel becerilerini geliştirmek. Bu amaçla Siirt'in de dahil olduğu 4 ilimizde eğitimler düzenleyip, gençlerimizi iş hayatına hazırlayacağız." dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Siirt'in Baykan ilçesindeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Bakan Varank, "Son dönemde şehirlerimize, dağlarımıza, yaylalarımıza musallat olmuş teröristleri buralardan temizleyip attık. Hatırlayın, Siirt'e yatırım yapmayı düşünenler, buraya arsa bakmak için bile gelmeye korkuyor, çekiniyorlardı ama artık bu tehditlerden kurtulmuş, huzurun hakim olduğu bir Siirt var." ifadelerini kullandı.

Bölgedeki işsiz gençlere müjdeyi veren Bakan Varank 3,8 milyon avroluk bir proje başlatılacağını belirterek, "Bölgemizdeki genç işsizliği sorununun çözümüne katkı sağlamak için harekete geçtik. Mardin Artuklu, Batman, Şırnak ve Siirt üniversitelerinin ortaklığında 3,8 milyon avroluk bir projeye başlıyoruz. Amacımız, gençlerimizin mesleki ve kişisel becerilerini geliştirmek. Bu amaçla Siirt'in de dahil olduğu 4 ilimizde eğitimler düzenleyip, gençlerimizi iş hayatına hazırlayacağız." şeklinde konuştu.

"İşsizlik sorununun çözümü için harekete geçtik..." ile ilgili etiketler Mustafa Varank
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.