İşsizlik sigortası ve destek ödemeleri nerede, ne zaman yapılacak? | İşsizlik Destek ödemesi nerede?

İşsizlik sigortası destek ödemeleri nerede, ne zaman yapılacak? Bakan Adil Karaismailoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirlere bir yenisini ekledi. İşsizlik, destek ödemelerinin nerede ve ne zaman yapılacağına dair açıklamalarda bulundu. İş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ödemelerine de açıklık getirdi. Peki işsizlik, destek ödemeleri nerede ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde...

İşsizlik sigortası destek ödemeleri nerede ne zaman yapılacak? Ulaştırma Bakanı Adil Karaismiloğlu, işsizlik destek ödemelerine dair açıklamalarda bulundu. Koronavirüs tedbirlerine ilişkin İşsizlik ve destek ödemelerinin nerede ne zaman yapılacağı belli oldu. İşte yanıtı...

İŞSİZLİK SİGORTASI DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Koronavirüs salgını nedeniyle PTT şubelerinin yoğun olması nedeniyle işsizlik ve 1000 lira destek ödemeleri konutlara teslim edilecek.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "İşsizlik sigortası, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ödemesi ve kısa çalışma ödemeleri, vatandaşlara PTT çalışanları tarafından 6 Nisan'dan itibaren konutlarında teslim edilecek" dedi.

Destek ve işsizlik sigortası ödemeleri konutlarda yapılacak

İŞSİZLİK SİGORTASI DESTEK ÖDEMELERİ NERELERDEN ALINACAK?

Bakan Karaismailoğlu "Bu süreçte vatandaşlarımıza PTT iş yerlerinden, PTT ATM'lerinden ve kamu banka ATM'lerinden ödeme yapılmayacak" açıklamasında bulundu.

"İŞSİZLİK SİGORTASI ÖDEMELERİ 6 NİSAN'DA BAŞLAYACAK"


İşsizlik sigortası, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ödemesi ve kısa çalışma ödemelerinin de PTT ile İŞKUR arasında imzalanan protokol kapsamında PTT iş yerlerinde ödendiğini ifade eden Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

"Söz konusu ödemeler de Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, ilk etapta 600 bin vatandaşa 6 Nisan'dan itibaren evlerinde teslim edilecek. Bu süreçte vatandaşlarımıza PTT iş yerlerinden, PTT ATM'lerinden ve kamu banka ATM'lerinden ödeme yapılmayacak."

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.