İşsizliğe Kılıçdaroğlu modeli çözüm

Dün Doğu Akdeniz'deki doğal gazı Türkiye'ye getirme vaadinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün de işsizliğe çözüm buldu. Manisa'da muhtarlarla buluşan Kılıçdaroğlu, "10 milyon işsizimiz var, her muhtarlığa bir özel kalem müdürü atanırsa mesele biter." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülke meseleleri ile ilgili getirdiği ilginç önerilerle konuşulmaya devam ediyor.

Dün yaptığı açıklama ile Doğu Akdeniz'deki doğal gazı Türkiye'ye getireceğini ve bununla ilgili projesini önümüzdeki günlerde açıklayacağını duyuran Kılıçdaroğlu, bugün de 'işsizliğe çözüm' buldu.

Manisa'da muhtarlar ile bir araya gelen CHP Lideri, yoğun mesaiyle çalışan muhtarlıklara özel kalem müdürü atanması gerektiğini savundu.

"HER MUHTARLIĞA BİR KİŞİ, ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANIRSA MESELE BİTER"

Muhtarlara atanacak özel kalemlerle işsizliğin çözüleceğini belirten Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Birçok işi kendi başınıza yapmaya çalışıyorsunuz. Neden bir yardımcınız yok, milletvekillerinin 3 tane danışmanı var. Belediye başkanlarımızın özel kalem müdürleri ve altta çalışan bir kadrosu var. Muhtarlar için bari yanına bir kişi verin. 10 milyon işsizimiz var. Her muhtarlığa bir kişi, özel kalem müdürü olarak atanırsa mesele biter."

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Kılıçdaroğlu'nun getirdiği çözüm önerisi sosyal medyada alay konusu oldu. İşte konuyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları:

İşsizliğe Kılıçdaroğlu modeli çözüm ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu İşsizlik muhtar özel kalem
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.