'Issız Adam' filminin yıldızı Melis Birkan yeni mesleği ile şaşırttı! Artık seramik sanatçısı...

‘Issız Adam' filmiyle tanınan oyuncu Melis Birkan, hobi olarak başladığı seramik yolculuğu profesyonelliğe geçti.

Melis Birkan'ın seramik yolculuğu profesyonelliğe geçti. “Su ile toprağın bir araya gelmesiyle çamuru elde etmek, ateşle pişirmek, hava ile kurutmak, tüm süreçler çok doğal ve doğadan” diyen oyuncu, el yapımı seramiklerini sosyal medyadan satmaya başladı.

'Issız Adam' filminin yıldızı Melis Birkan yeni mesleği ile şaşırttı! Artık seramik sanatçısı...

"SANAT SAKAT ABİ... EK İŞ Mİ YAPSAK?"

Ünlüler hayatlarını garanti altına almak için adeta yarışa girdi. Şarkıcısı, oyuncusu, sunucusu, mankeni fark etmiyor; pek çoğu kendine daha kalıcı bir ikinci iş kuruyor. Dizisi yayından kalksa da albümü satmasa da konserleri dolmasa da devam eden bir ikinci iş fikri herkese iyi geliyor.

'Issız Adam' filminin yıldızı Melis Birkan yeni mesleği ile şaşırttı! Artık seramik sanatçısı... - Resim : 2

'Issız Adam' filminin yıldızı Melis Birkan yeni mesleği ile şaşırttı! Artık seramik sanatçısı... ile ilgili etiketler Melis Birkan ıssız adam seramik sanatçısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.