İsrailliler, Netanyahu'nun gidişini böyle kutladı!

12 yıllık faşist bir dönemin ardından, İsrail, Likud partisi iktidarını ve lideri Netanyahu'yu geride bıraktı. Netanyahu'nun koltuğunu bırakmak zorunda kaldığı o anlar ise hem Knesset'te (İsrail parlamentosunda) hem de sokaklarda binlerce İsrailli tarafından coşkuyla karşılandı.

İsmi yolsuzluk, şantaj ve seçimlere müdahalelerle soruşturmalara konu olan aşırı sağcı Likud partisi lideri Binyamin Netanyahu, 12 yıllık kan ve gözyaşı dolu faşist iktidarını kendisine karşı olan partilerin (neredeyse bütün partilerin) koalisyonu kurmayı başarmasının ardından sonlandırmış oldu. 

SOKAKLARDA KUTLAMA HAVASI VARDI

O sıralarda İsrail sokakları da ırkçı Netanyahu'nun gidişini kutluyordu.

İsrailliler, Netanyahu'nun gidişini böyle kutladı!

Bir araya gelen binlerce İsrailli, içinde Müslüman Arap'ların bir partisinin de olduğu yeni koalisyon hükümetini kutlarken, Netanyahu karşıtı sloganlar attı. Evlerden sokaklara taşan coşku seli ise saatler sürdü.

 

İsrailliler, Netanyahu'nun gidişini böyle kutladı! ile ilgili etiketler İsrail Netanyahu gitti kutlama likud

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.