İsrailliler dikkat karşınıza çıkabilir!

İsrail'de bir gazeteci geçtiğimiz günlerde MİT Başkanı Hakan Fidan'ı, Kasım Süleymani'den sonra hedefe koyan bir makale kaleme almıştı. Bu makaleye siyaseten her türlü cevap verildi. Ancak sosyal medyadaki Türkler de boş durmadı ve Fidan'ın bir çıkartması ile MİT Başkanı'nın arkasında durdu.

İsrail'in Makor Rishon gazetesi, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'ı , ABD'nin füze ile öldürdüğü İran Devrim Muhafızları Kudüs Güçleri Komutanı Kasım Süleymani ile özdeşleştiren bir makale yayınlanmıştı. 

Pazit Rabin adıyla yayınlanan yazıda, "Şimdi Kasım Süleymani yerin üç arşın altında yattığına göre, onun ikizi olan Türk İstihbarat Servisi Başkanı Hakan Fidan'ın komplolarına odaklanma zamanı geldi" deniliyordu. 

Bu çirkin yakıştırma ve hedef göstermeye Türkiye en üst düzeyde ve çok geniş bir yelpazede gerekli cevabı verdi. 

İsrailliler dikkat karşınıza çıkabilir!

HAKAN FİDAN ÇIKARTMASI HAZIRLANDI

Sosyal medyadaki Türkler de boş durmadı tabi. MİT Başkanı Hakan Fidan'ın bir çıkartmasını hazırlayarak yayınladı. 

Fidan'ı Süleymani ile özdeşleştirip hedef gösteren İsrailliler bundan sonra MİT Başkanı ile özellikle sosyal medyada daha sık karşılaşacak gibi görünüyor.. 

 

İsrailliler dikkat karşınıza çıkabilir! ile ilgili etiketler Hakan Fidan MİT İsrail Kasım Süleymani ABD devrim muhafızları israil gazetesi Makor Rishon Pazit Rabin çıkartma
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.