İsrail'in saldırısında Yardımeli Derneği'nin binası da yıkıldı

İsrail'in Gazze'de saldırıları sürüyor. Son yapılan açıklamaya göre saldırılarda 103 kişi hayatını kaybederken vurulan binalardan birinin de Yardımeli Derneği'ne ait olduğu öğrenildi. İsrail'in saldırısı sonucu dernek binası yıkılırken 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılardan yardım dernekleri de etkileniyor. Gazze'de bugün savaş uçaklarıyla gerçekleşen saldırıda bölgede yardım faaliyerlerinde bulunan Yardımeli Derneği'nin binası da etkilendi. Derneği de ofisinin bulunduğu bina füzelerin hedefi olarak yıkıldı. 

Dernekten yapılan açıklamaya göre binada yaşayan aileden iki kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Filistinlilerden birinin 21, diğerinin ise 10 yaşında olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İsrail'in saldırısı sonucu dernek ofisi yıkılan Yardımeli Derneği saldırıyı şiddetle kınayarak hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. Yapılan açıklamada Filistinlilere yardım etmeye devam edeceklerinin altı çizildi.

İsrail'in saldırısında Yardımeli Derneği'nin binası da yıkıldı

Ayrıntılar geliyor...

İsrail'in saldırısında Yardımeli Derneği'nin binası da yıkıldı ile ilgili etiketler Gazze Saldırı yardımeli derneği
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.