İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında can kaybı 24'e çıktı! Yaralı sayısı ise 203 olarak saptandı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne gerçekleştirdiği saldırılar sürüyor. Saldırılarda ölenlerin sayısının 24'e yükseldiği, yaralı sayısının ise 203 olduğu açıklandı.

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne hava saldırıları düzenlemeye devam ediyor. Hedefleri vurmaya devam ettiğini belirten ordu, Gazze’ye saldırı nedeniyle İsrail içinde "özel durum" ilan etti.

İsrail'in, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yer alan Cebaliye mülteci kampına saldırı düzenlediği açıklandı.

İSRAİL YİNE SİVİLLERİ HEDEF ALDI

Yetkililer saldırı nedeniyle 4’ü çocuk olmak üzere 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Ayrıca Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Refah şehrinde, İsrail güçlerinin bir eve düzenlediği saldırıda 2 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı belirtildi.

GAZZE ŞERİDİ'NDE ÖLÜ SAYISI 24'E ÇIKTI

Filistin Sağlık Bakanlığı ise yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 6’sı çocuk olmak üzere 24’e, yaralı sayısının ise 203’e yükseldiğini açıkladı.

İSRAİL KENTLERİ DE ROKETLERLE VURULDU

Öte yandan İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, İsrail kentlerinin roketlerle vurulduğunu duyurdu.

Kudüs Seriyyeleri'nden yapılan açıklamada, Gazze Şeridi yakınlarındaki sahil kenti Askalan (Aşkelon) ile Tel Aviv, Sderot ve Aşdod kentlerine büyük roketler atıldığı ifade edildi ancak ayrıntı verilmedi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında can kaybı 24'e çıktı! Yaralı sayısı ise 203 olarak saptandı ile ilgili etiketler İsrail Filistin Saldırı gazze şeridi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.