İsrail'e girişlere 14 gün ev karantinası şartı

İsrail hükümeti, koronavirüs salgınının ülkeye yayılmaması için yeni tedbirler aldı. İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu tarafından yapılan açıklamada, ülkeye giden yabancı vatandaşlara 14 gün ev karantinası zorunluluğunun getirildiği belirtildi.

Çin'de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgını için İsrail hükümeti de harekete geçti

Ülkeye girişlerde yeni bir prosedür uygulanacağını duyuran İsrail İstanbul Başkonsolosluğu, önlemlerin 12 Mart 2020'den itibaren yürürlüğe gireceğini belirtti.

Açıklamada ülkeye giren yabancı vatandaşların 14 gün ev karantinasında kalmasının zorunlu olduğu belirtilirken, oteller ve yatakhanelerin bu kapsamın dışında tutulduğu vurgulandı.

İşte başkonsolosluktan yapılan o açıklama:

İsrail'e girişlere 14 gün ev karantinası şartı

 

İsrail'e girişlere 14 gün ev karantinası şartı ile ilgili etiketler İsrail Karantina Koronavirüs İstanbul Başkonsolosluk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.